Gratis levering til GLS shop ved køb over 600kr ▸ Gratis goodiebag ved køb over 800 kr (ikke tilbudsvarer) ▸ Levering 2-3 hverdage ▸ 14 dages fuld returret

Log ind eller opret profil

Man brænder da ikke helt nyt tøj af!

Der har været mange skriverier i medierne på det sidste om tøjproducenter som brænder helt nyt tøj af. Det tager Önling naturligvis fuldstændig afstand fra og vi er én blandt flere danske tøjproducenter, som aldrig kunne finde på at brænde godt, gedigent – og helt nyt – tøj af på forbrændingsanstalten.

Önling er én af mange mindre tøjproducenter, som har “slow fashion” som et bærende princip i vores tilgang til design og produktion. Vi laver tøj af god kvalitet med et design som har lang levetid og med henblik på mange brugsgange. Der står ikke årstal i nakken på vores tøj, idet det ikke er designet på bølgen af de nyeste trends, farver og mønstre og vi kan derfor sælge vores tøj over en længere periode, og behøver ikke at brænde det af.

Vores filosofi er stik modsat ”fast fashion”, som bygger på hurtige trends og dermed går hurtigt af mode og kun kan sælges i kort tid. Oveni det skal lægges det faktum at vi forbrugere kun bruger vores fast fashion tøj seks gange i gennemsnit inden det smides ud. En helt igennem uholdbar udvikling. At vende udviklingen i modebranchen er et langt og sejt træk som starter med, at du som forbruger skruer ned for dit forbrug og køber færre stykker tøj.

Hvis du derudover vælger at støtte de nye tøjbrands, som har en ægte og passioneret tilgang til bæredygtighed, fremforde virksomheder, der bruger det i PR øjemed, så kan vi sammen sætte tempoet ned og begynde at vende udviklingen. Vi opfordrer dig derfor til at hoppe af fast fashion lyntoget og ombord på slow fashion båden!