Gratis levering til GLS shop ved køb over 600kr ▸ Gratis goodiebag ved køb over 800 kr (ikke tilbudsvarer) ▸ Levering 2-3 hverdage ▸ 14 dages fuld returret

Log ind eller opret profil

Hvem er vi?

Önling ejes og drives i det daglige af Katrine Hannibal og Lotte Ronan.

Katrine begyndte sine dage i modebranchen i år 2000, da hun startede Rosemunde op i sit annex. I 2003 så den første blondetop dagens lys, og derefter voksede Rosemunde sig hurtigt stort. I 2012, da Katrine solgte virksomheden, var Rosemunde et internationalt brand, som blev forhandlet i 20 lande.  

Katrine er i det daglige creative director og designer i Önling, og med dette job følger uendelig meget materiale-research, eftersom Katrine aldrig tegner en streg, før hun har valgt det rette, bæredygtige materiale til det stykke tøj, hun har i tankerne. Katrine brænder for god kvalitet og hun har altid øje for at det hun designer, skal være klædeligt og brugbart. Når Katrine har to minutters fritid, kan hun ses med et strikketøj mellem fingrene - hvilket indtil videre har ført til udgivelsen af strikkehæftet Yndlingsstrik 1. 

Katrine Hannibal

Lotte kommer fra reklamebranchen, hvor hun har arbejdet med branding og digitale platformsstrategier siden 1998. Lotte har tidligere med succes startet egen virksomhed, som hun solgte i 2007.

Lotte fungerer i det daglige som administrerende direktør i Önling, men har også ansvar for salg, branding og markedsføring. Samtidig brænder Lotte for bæredygtighed, så en del af hendes tid bruges ligeledes på research af certificeringer, materialer, og innovation indenfor dette felt.

   Lotte Ronan