Gratis levering til GLS shop ved køb over 600kr ▸ Gratis bambusstrømper ved køb over 800 kr (ikke tilbudsvarer) ▸ Levering 2-3 hverdage ▸ 14 dages fuld returret

Log ind eller opret profil

Velkommen til Önling - vi laver tidløst, smukt og bæredygtigt tøj

Gå til vores webshop for at se nærmere...

Ja tak, tag mig til webshoppen

Onling er tøj med holdning

Vi hedder Önling - men kan selvfølgelig også findes når du søger på Onling. Vores navn afspejler vores tro på, at bevidste materialevalg og høje krav til produktionen gør en forskel for vores klode. Læs mere om vores bevidste valg af bæredygtige materialer her.

Men når en kjole normalt kun bliver brugt 2-3 gange, før den ender sine dage på en bøjle i skabet, ja, så er det næsten ligegyldigt, hvor bæredygtigt den er produceret.

Vores vision med Önling er at gøre det lidt bedre end det. At tage skridtet videre. Derfor har vi undersøgt ganske nøje, hvad der skal til for at skabe en yndlingskjole, et par yndlingsbukser eller en yndlingscardigan, som du har lyst til at tage på igen og igen og igen.

Derfor har Önling flatterende snit, lækre materialer og smukke farver, som ikke går af mode i morgen. Vores ønske er, at hvert eneste stykke Önlingstøj er unikt, enkelt og tidsløst nok til at fremhæve det smukke i tekstilerne og i hende, der skal bære det enkelte stykke tøj.

Önling er meget mere end smukt og tidløst tøj. Det er en følelse. En holdning. En passion. Önling er skabt med kærlighed til kloden og til alt det skønne i livet. 

 

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.PublishedMediaCache+DictionaryPublishedContent

Hvaffor en fisk??

Vi bruger fiskeskind, som ellers ville være endt i skraldespanden

Vis mig mere

Tøj, du aldrig vil skille dig af med

Det er vores håb at du elsker tøj fra Önling så meget at du vil gå det i stykker. Jo mere du bruger det, og jo længere tøjets levetid er, jo mere bæredygtigt er det nemlig.

Vi laver alt til din basisgarderobe. Tøj, som du kan dresse op og ned, så det passer til mange forskellige anledninger. Pænt nok til, at du kan have det på jobbet, cool nok til, at du kan bruge det på date, fint nok, til at have det på til fin middag, behageligt nok til at du kan bo i det!

Vi elsker strik og sweatre og excellerer i, at producere trøjer med ligeså meget kærlighed og som er ligeså fede, som hvis du selv havde strikket dem. Men vi laver også bukser, kjoler, basistoppe, bluser, skjorte, tørklæder og det meste andet, du ikke kan forestille dig at undvære i din basisgarderobe.

Det er denne filosofi, som har givet os inspiration til vores navn, Önling - men vi kan også findes ved at søge på Onling.

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.PublishedMediaCache+DictionaryPublishedContent

Øko-cardigan

Smuk, tidløs og GOTS certificeret!

Køb den her